Vi föreslår att du lägger till en annan lysande soppa till din samling av kulinariska recept, som kan tillagas istället för kall soppa eller okroshka..
Detta är en grekisk rätt som kallas fruktsoppa, men den är tillagad med grönsaksbuljong..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man lagar grekisk fruktsoppa.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skala löken och skär i små tärningar, skala och kärna ur äpplena och skär i stora tärningar.
2.Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken i den på medelvärme tills den är genomskinlig, tillsätt sedan äpplena, curry och salt.
3.När äpplena blivit mjuka, häll grönsaksbuljongen i pannan och låt innehållet koka upp, koka sedan i 40 minuter.
4.Ta bort från värmen, låt svalna, tillsätt citronskal och juice, mal innehållet med en mixer och ställ in i kylen.
Servera med yoghurt, när soppan svalnat helt, garnera med hackade myntablad.smaklig måltid!