Champinjoner är den mest populära svampen i matlagning.För att laga något gott med den behöver du inte koka svampen eller spendera mycket tid på att rengöra den..
De lagar främst soppor, julienne och bakar kött med champinjoner..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man förbereder en snabb och välsmakande champinjonförrätt.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Svamparna måste tvättas, skäras i två delar och stekas tills de är gyllenbruna i vegetabilisk olja.
2.Skala löken och skär i halva ringar.
3.Finhacka grönsakerna och lägg champinjoner, lök och hackade grönsaker i en salladsskål.
4.Tillsätt sedan hackad vitlök och senap, peppar och salt.
Rör om, häll över vegetabilisk olja och servera som tillbehör eller som en separat aptitretare.
Tidigare har vi berättat vad du ska blanda kaffe med innan du brygger.