Hemlagade dumplings skiljer sig kvalitativt från halvfabrikat som säljs i butiken.Även om det är lata dumplings så smakar de fortfarande bättre..
’Lata’ recept hjälper till när det inte finns tid att förbereda dina favoriträtter, genom att följa hela den tekniska processen..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur vi förbereder våra favoritdumplings.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Keso måste malas genom en sikt, och den resulterande massan måste blandas med salt, socker, tillsätt äggulor och rör om tills en homogen massa erhålls.
2.Sikta mjölet, knåda degen, dela i lika delar, rulla var och en till ’korvar’ 2,5 cm tjocka.
3.Skär dem i bitar på ca 1,5 cm, låt vattnet koka upp, tillsätt salt eller socker efter smak och lägg dumplings, några bitar åt gången, i pannan.De kommer att vara klara när de kommer upp till ytan.
Servera med smör eller gräddfil.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat vilka misstag som oftast görs när man steker potatis.