HomeUncategorizedVilka köksapparater är sedan länge försenade för att ersättas med moderna analoger:...

Vilka köksapparater är sedan länge försenade för att ersättas med moderna analoger: de är hopplöst föråldrade

Det är osannolikt att en modern person kommer att brygga te i en samovar eller koka gröt i en gjutjärnsgryta, eftersom dessa föremål anses vara attribut från antiken..

Men, som expert på BelNovosti-nätverkets publikation, säger kocken Yulia Arkhipova, till denna dag finns det verkligen saker i kök som är längesedan att ersättas med mer funktionella analoger.

Textilhanddukar

Handdukar som tyget användes från absorberar lukter, och om de inte torkas ordentligt varje dag blir de omedelbart en grogrund för bakterier.

Istället för att använda textilier i köket, köp pappershanddukar och installera en snygg hållare vid diskbänken för att förvara dem.

Fat för att brygga te

Till och med våra mormödrar, när de bryggde te, täckte koppen med ett fat för att snabbt få en stark, aromatisk och välsmakande dryck.

Numera kan du hitta speciella silikonlock i butik – de har en vakuumeffekt, på grund av vilken de dras in på grund av den höga temperaturen.Som ett resultat kommer du att få din favoritdryck inte på några minuter, utan på några sekunder.

Durkslag för spagetti

Tidigare, efter tillagning, hälldes spagetti i ett durkslag tillsammans med kokande vatten och tvättades under kallt vatten.

Men nu vet hemmafruar att det inte finns något behov av att skölja pasta – de måste tas ur pannan med kokande vatten och överföras direkt till en skål för servering.

Detta problem kan lösas genom att köpa en speciell spagettisked från vilken köksbutik som helst.Tack vare sin design glider spaghettin inte av och flyttar sig lätt in i tallriken.

Tidigare berättade vi för dig hur man lagar äggröra i lantlig stil.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna