Istället för lättsaltade gurkor erbjuds hemmafruar att laga zucchini.Receptet är enkelt och du kan slutföra uppgiften på bara 5 minuter plus förberedelsetid..
Ingen värmebehandling, bara färska grönsaker, enkla ingredienser och tillgängliga vitaminer..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig bagare, berättade för oss hur man lagar lättsaltad zucchini.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Ung zucchini är lämplig för detta recept.De måste tvättas och skäras i tunna skivor, som gurkor.
2.Hacka vitlök och örter, blanda dem med salt.
3.Blanda separat sojasås, vinäger och honung.
4.Lägg grönsakerna i påsen, tillsätt sedan dressingen och salt- och vitlöksblandningen.
Då är allt enkelt.Knyt ihop påsen och skaka kraftigt.
Låt stå i rumstemperatur i 10 minuter och ställ mellanmålet i kylen.smaklig måltid!