Många kaffeälskare är förmodligen trötta på att använda standardtillsatser för en uppiggande dryck – grädde och mjölk..
Jag vill ha något nytt och ovanligt..
Det finns ett tillvägagångssätt som definitivt är värt att uppmärksamma.Det visar sig att kaffe får en ljusare smak om du byter ut mjölktillsatsen.karamellsaltad.
Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, kock och bagare i fjärde klass, talade om ett intressant sätt att förbättra smaken på en drink.
Vad du ska lägga till kaffet om du är trött på grädde och mjölk
Vilken konfektsirap som helst skulle vara ett utmärkt substitut för mejeriprodukter.
Följande alternativ är bra: kola, choklad och vaniljsirap.
Ett mycket intressant tillvägagångssätt är att tillsätta sirap med salt karamellsmak till kaffe.Faktum är att en sådan ingrediens kommer att ge den uppiggande drycken både en ljus söt smak och en salt smaknot.
Det senare, konstigt nog, kommer väl till pass: en liten mängd salt avslöjar perfekt den där ’kaffearomen’.
Naturligtvis ska du inte överdriva det med sirap.För ett glas kaffe räcker det med 15-20 milliliter koncentrerad lösning.