HomeUncategorized3 värdelösa köksredskap: Slösa inte dina pengar på dem

3 värdelösa köksredskap: Slösa inte dina pengar på dem

Det blir svårare och svårare att komma på något riktigt användbart för köket varje dag – allt har länge gjorts för oss..

Trots det faktum att allt nödvändigt redan har uppfunnits och testats, fortsätter marknadsförare att erbjuda de mest ovanliga idéerna och aktivt annonsera för dem..

Många människor tror att reklam och slösa pengar förgäves – för att förhindra att detta händer dig, rekommenderar experten från BelNovosti onlinepublikation, kocken Yulia Arkhipova, att uppmärksamma köksprylar som bara ser användbara ut, medan de i själva verket inte är värda pengarna.

Anordning för att skala kokta ägg

Den här gadgeten ser ut som en liten behållare där du måste lägga ett kokt ägg och lägga till en liten mängd vatten, stäng den sedan med ett lock och skaka den med händerna.

Instruktionerna säger att dina rörelser ska vara tillräckligt starka för att få ägget att träffa mössorna, men inte för kraftfullt – annars kommer bitar av skalet att gräva in i ägget.

Tänk nu på det: är det inte lättare att ta bort skalet från ett ägg för hand?

Kötthackare

Enheten kan lätt förväxlas med ett tillbehör för en kostymfest – paret klor som föreslås läggas på dina händer för att separera kyckling, nötkött eller fläsk till fibrer ser för skrämmande ut.

Faktum är att om köttet är tillräckligt tillagat kan du enkelt klara denna uppgift med en vanlig gaffel och kniv.I slutändan kan du mala kött helt enkelt för hand.

Sil för konserver

Som du kanske har gissat från namnet på enheten ser den ut som en liten sil och behövs för att bekvämt dränera överflödig vätska från en burk.

Problemet är att uppfinningen inte gör något som det spruckna locket på en burk mat inte kan göra.

Tidigare berättade vi för dig hur du förbereder de mest känsliga trollkarlarna.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna