Det visar sig att man kan göra kotletterna mer aptitliga med. kex.
Ja, det här populära krispiga kexet kommer att ge rätten en intressant smak och perfekt konsistens.
Rätten blir mjukare och mörare.
Det bör betonas att kex kommer att göra jobbet mycket bättre än bröd eller riven potatis, populära komponenter i köttfärs.
Hemligheten med otroligt välsmakande kotletter delades av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Hur man korrekt lägger till kex till kotlettfärs
Först måste du förbereda ägg- och mjölkblandningen.
Blanda ett rått ägg med tre matskedar mjölk.
Tillsätt dina favoritkryddor och krossade kex till den resulterande kombinationen (sex ’rutor’ räcker).
Låt blandningen stå tills kexen har mjuknat.
När produkten har fått önskad konsistens ska kombinationen ägg-mjölk-kex tillsättas ett halvt kilo tinat köttfärs.
Resultatet blir en bas för kotletter.Forma den till ’puckar’ och stek i en stekpanna.Du kommer att få en riktigt god godbit.
Tidigare gourmeter fick veta hur man lagar de mest känsliga koldunerna.