Alla kan inte göra en bra buljong, men förrätterna är grunden i kosten för många..
Det är ingen hemlighet att en välsmakande och aromatisk soppa kommer att vara ett idealiskt alternativ för lunch..
Men det är aldrig för sent att lära sig att laga buljongen du drömmer om, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.Det räcker att bara lära sig vissa grundläggande regler.
Vad är de?
Köttet ska vara kylt
Det är viktigt att förstå att den mest utsökta och högkvalitativa buljongen tillagas med färsk produkt.I det här fallet kommer dess smak och visuella egenskaper att vara som bäst.
Specialbearbetning
Vissa hemmafruar tvättar fortfarande inte kött och fågel före tillagning, vilket är ett allvarligt misstag.Denna viktiga process bör ta minst en kvart.
Om du inte vill göra detta, efter kokning, ta helt enkelt bort vattnet och tillsätt ny vätska.
Ben
Det är också viktigt att komma ihåg att du definitivt inte kan förbereda en rik buljong om du bara tar kött.
Det är därför ben är en av de viktiga komponenterna.