HomeUncategorizedHur man steker frysta kotletter - om man ska tina före tillagning...

Hur man steker frysta kotletter – om man ska tina före tillagning eller inte: det finns bara ett korrekt svar

Frysta färdigmat är en bra lösning för upptagna människor och de som värdesätter sin tid och inte vill slösa bort den på matlagning, och kotletter är inget undantag från denna lista.

Det är dock inte alla hemmafruar som vet hur man tillagar frysta kotletter på rätt sätt för att bevara deras smak och saftighet.Vissa tinar dem före tillagningen, andra lägger dem frysta i pannan.

Den korrekta metoden berättades av experten på BelNovosti online-utgåva, kocken Yulia Arkhipova.

Hur man steker frysta kotletter

Det är ingen bra idé att tina kotletterna helt innan de bryns i stekpannan.Låt istället de frysta kotletterna stå i rumstemperatur i några minuter innan tillagning.

När de är lätt tinade, lägg över dem på den uppvärmda ytan i en stekpanna.

Tillaga frysta färdigrätter på medelhög värme för att säkerställa jämn tillagning på alla sidor.

När du märker en brynt skorpa, stänk pannan med tillräckligt med vatten för att nå ungefär halvvägs ner i kotletterna.Detta trick kommer att säkerställa att de inte förblir råa inuti och inte förlorar sin saftighet.

Förresten, om du använder en ugn för att laga frysta kotletter, är handlingsplanen ungefär densamma – värm upp ugnen och placera kotletterna inuti, det finns inget behov av att tina i förväg.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna