I de flesta fall används vanliga brödsmulor för att panera kotletter.
Detta är ett beprövat och traditionellt alternativ.
Men många människor försöker ändra receptet för att göra kotletterna lite mer intressanta.Så du kan också prova att byta ut ströbrödet mot andra typer av panering, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Vilka alternativ du kan överväga
Nötter
Det är bäst att ta färska nötter utan salt: de kommer att ge kotletterna en speciell smak.Hacka dem först med en kavel eller mortel.
Denna panering är välsmakande och intressant.
Chiafrön
Många har redan lyckats prova denna ’outlandish’ produkt, som är utrustad med en massa användbara egenskaper.Faktum är att sammansättningen av chiafrön kan överraska vem som helst.
Men inte alla vet att de gör en utmärkt panering för kotletter: skålen blir krispig och välsmakande.
Tidigare berättade vi för dig hur man gör köttbullar i marockansk stil.