Kebab serveras vanligtvis inte med potatis, gröt eller pasta.De säger att detta inte är särskilt bra för matsmältningen, och en sådan tillbehör låter dig helt enkelt inte njuta av smaken av kött..
Det är därför som färska grönsaker, örter eller såser serveras till grillen, men inte nödvändigtvis ketchup..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man förbereder en välsmakande tomataptitretare för grillning.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Det är bättre att använda små tomater för detta recept.Körsbärssorten är bäst.Skär frukterna i fjärdedelar, och för mycket små, skär dem i hälften.
2.Passera vitlöken genom en press och hacka grönsakerna.
3.Lägg grönsaker och örter i en salladsskål, tillsätt kryddor enligt listan och hackad vitlök.Häll sås och vegetabilisk olja över allt.
Låt det brygga lite, rör om och servera.smaklig måltid!
Tidigare berättade vi för dig vad du ska laga av röda vinbär.