Kokt potatis är en aptitretande, hälsosam men tråkig rätt för många finsmakare.
Att avhjälpa den senare situationen är mycket enkelt.För att göra detta måste du uppdatera smaken på garneringen.
Du kan uppnå önskat resultat genom att använda en hemlig ingrediens.
När potatisen kokar ska en skuren grönsak kastas i vattnet.
Vilken av dem? Denna fråga besvarades av Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning.
Hemligheten med välsmakande kokta potatisar
Lök är den ingrediens som förhöjer smakerna i den populära maträtten.
Ta en lök och skär den på mitten.
De halvor som bildas ska skickas ner i det bubblande vattnet några minuter efter att potatisen har börjat koka.
Tack vare löktillsatsen blir potatisen otroligt mör och får en intressant smaksättning.
Förresten, alternativa tillsatser kan också användas för att förbättra garneringens smak: vitlöksklyftor, lagerblad, svartpeppar i form av ärtor, persilja, basilika, kummin.
Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar courgette chebureks.