Inlagda tomater är de första som går på vintern.Detta är alltid ett välkommet mellanmål på bordet..
Det finns många recept – söta tomater, i sin egen juice, etc.Denna aptitretare kommer säkert att uppskattas av älskare av kryddig och aromatisk mat..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man läcker sylta tomater för vintern.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Bulgariska och heta paprika måste skalas och passeras genom en köttkvarn tillsammans med vitlök och örter.
2.Den färdiga dressingen ska läggas i burkar – 2 matskedar i varje.
3.Lägg tomaterna tätt ovanpå och fyll med saltlake.
4.För att förbereda det, tillsätt salt och socker till en liter vatten och koka upp.
5.Täck burkarna med lock och lägg dem i pannan för att sterilisera i 10 minuter.
När du är klar, tillsätt vinäger och rulla ihop locken.Vänd på och efter kylning, ta bort arbetsstyckena för förvaring.