Vem sa att du på dacha bara behöver äta konserver eller snabbpasta?.
Efter att ha klarat av dacha-sysslorna kan du förbereda en chic, men väldigt enkel paj med salladslök och ost till middag..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man gör detta.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Sikta mjölet blandat med bakpulver i en skål och tillsätt en nypa salt och socker.Blanda och separera vitan från gulorna – gulan behövs i degen.
2.Riv smöret på ett grovt rivjärn, blanda med mjöl och tillsätt vatten.Knåda degen 2/3 och 1/3 och ställ in den i frysen i 30 minuter.
3.Hacka löken, riv osten på ett grovt rivjärn och blanda med löken, tillsätt sedan resterande vita och blanda.
4.Smörj formen med olja och riv först 2/3 av degen, lägg sedan ut fyllningen och riv resten av degen ovanpå.
Grädda i en förvärmd ugn till 180 grader Celsius i 40 minuter.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat varför kotletter alltid smakar bättre på en restaurang.