HomeUncategorizedHur man lagar auberginer på grekiska: en utsökt aptitretare och bordsdekoration

Hur man lagar auberginer på grekiska: en utsökt aptitretare och bordsdekoration

En annan spektakulär rätt kan tillagas av aubergine.Tack vare uppsättningen ingredienser ser det inte bara aptitligt ut, utan också imponerande..

Och keso och ost används som fyllning..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • aubergine – 3 st.
  • keso – 200 gr.
  • ost – 200 gr.
  • ägg – 1 st.
  • Grekisk yoghurt – 1 msk.l.
  • vitlök – 2 kryddnejlika.
  • salt – 1 tsk.l.
  • aromatiska örter och färska örter efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Rena auberginer skärs i halvor, kokas i 10 minuter i saltat vatten och får svalna.

    2.För att förbereda fyllningen, mosa kesoen med en gaffel och blanda med riven ost och ägg.

    3.Vitlök passerade genom en press, hackade örter och örter, och salt tillsätts till den färdiga blandningen.

    4.Därefter blandas ingredienserna och den färdiga fyllningen toppas med yoghurt.

    5.Du måste försiktigt ta bort fruktköttet från auberginema utan att skada huden, skära dem i kuber, blanda med fyllningen och sätta tillbaka dem.

    Strö över allt på toppen med riven ost och grädda i 20 minuter i en ugn förvärmd till 180 grader.smaklig måltid!

    Erik Andersson
    Erik Andersson
    Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

    Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

    Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

    Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

    Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

    Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

    Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

    Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

    Senaste kommentarerna