Keso är en av de hälsosammaste matvarorna, så du måste äta den oftare..
Många rätter tillagas på grundval av detta – dumplings, ostkakor, kesogrytor..
Men du kan också använda produkten för att förbereda ett gott pålägg till en smörgås, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Hur man gör läckra och nyttiga smörgåsar
Lista över ingredienser
– ett paket keso (200 gram);
– en halv paprika;
– en nypa chilipulver;
– ett par kvistar dill, persilja, basilika;
– en vitlöksklyfta och salt.
Matlagningsprocess
Om det finns överskott av fukt är det nödvändigt att låta det rinna av så att spridningen inte är vattnig.Paprikan ska hackas med en kniv, liksom vitlöken och örterna.
Vi skickar de angivna komponenterna till mixern.
Tillsätt salt och chilipulver.Om så önskas kan du lägga till andra kryddor, men tack vare de gröna kommer spridningen redan att vara aromatisk.
Efteråt kan du lugnt börja förbereda smörgåsarna själva.