HomeUncategorizedDe kommer inte att absorbera olja eller fastna i pannan: så här...

De kommer inte att absorbera olja eller fastna i pannan: så här steker du zucchini – en rolig ny metod

Stekt zucchini är en favoriträtt för många.Men ibland är matlagningsprocessen tröttsam, och slutresultatet blir tyvärr inte riktigt vad du ville ha.

Expert från BelNovostis onlinepublikation, kocken Yulia Arkhipova, erbjuder en ny stekmetod som du kanske också gillar..

Dess huvudsakliga egenskap är resultatet.Zucchinin blir mör, saftig, lätt krispig och fyllig.

Dessutom är de inte överkokta och absorberar inte olja.

Så vi skalar zucchinin och lägger den i en skål, där vi häller en liter vatten och lägger till en tesked vinäger, en tesked salt och en nypa socker.

Täck sedan en bred form (du kan använda en plåt eller plåt) med pappersservetter och lägg ut zucchinin.

Låt oss låta allt vara så i två eller tre minuter, vänd sedan på det så att servetten absorberar fukten på andra sidan.Vi väntar ytterligare fem till sju minuter.

På så sätt kommer densiteten att bibehållas samtidigt som överflödig vätska försvinner.

Detta innebär att zucchinin inte kommer att släppa saft i stekpannan, förlora sin densitet och lätta crunch, inte fastnar och bränns och absorberar inte mycket olja.

Dessutom blir paneringen inte blöt.Zucchinin blir inte mörkare, tvärtom blir den rosa, saftig och mör.

När det gäller paneringen behöver du i det här fallet rätt ströbröd, mjöl och ett ägg blandat med vatten (ett par skedar).

Andel: per 100 gram kex – en matsked mjöl.Tillsätt (efter smak) lite riven ost.

Efter zucchiniringen, doppa den i paneringen, sedan i ägget och sedan tillbaka i paneringen.

Tja, det sista steget är den vanliga stekprocessen.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna