Stekt zucchini är en favoriträtt för många.Men ibland är matlagningsprocessen tröttsam, och slutresultatet blir tyvärr inte riktigt vad du ville ha.
Expert från BelNovostis onlinepublikation, kocken Yulia Arkhipova, erbjuder en ny stekmetod som du kanske också gillar..
Dess huvudsakliga egenskap är resultatet.Zucchinin blir mör, saftig, lätt krispig och fyllig.
Dessutom är de inte överkokta och absorberar inte olja.
Så vi skalar zucchinin och lägger den i en skål, där vi häller en liter vatten och lägger till en tesked vinäger, en tesked salt och en nypa socker.
Täck sedan en bred form (du kan använda en plåt eller plåt) med pappersservetter och lägg ut zucchinin.
Låt oss låta allt vara så i två eller tre minuter, vänd sedan på det så att servetten absorberar fukten på andra sidan.Vi väntar ytterligare fem till sju minuter.
På så sätt kommer densiteten att bibehållas samtidigt som överflödig vätska försvinner.
Detta innebär att zucchinin inte kommer att släppa saft i stekpannan, förlora sin densitet och lätta crunch, inte fastnar och bränns och absorberar inte mycket olja.
Dessutom blir paneringen inte blöt.Zucchinin blir inte mörkare, tvärtom blir den rosa, saftig och mör.
När det gäller paneringen behöver du i det här fallet rätt ströbröd, mjöl och ett ägg blandat med vatten (ett par skedar).
Andel: per 100 gram kex – en matsked mjöl.Tillsätt (efter smak) lite riven ost.
Efter zucchiniringen, doppa den i paneringen, sedan i ägget och sedan tillbaka i paneringen.
Tja, det sista steget är den vanliga stekprocessen.