Gjorde du för många pannkakor igår? Fick några tunnbröd stå i kylen hela natten?.
Det är okej! De här pannkakorna kan bli ett riktigt kulinariskt mästerverk.
Gourmanden kan mycket väl ha tid att göra det på morgonen, för det tar inte lång tid att skapa rätten.
En intressant idé delades av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, en kock och bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Vad man ska göra av gårdagens pannkakor
Dessa kan användas för att göra otroligt aptitretande äggkuvert.
Ta en pannkaka, lägg en ostplatta och en skiva skinka i mitten.
Gör ett kuvert av tunnbrödet.Och skicka den till en uppvärmd stekpanna.Naturligtvis är det nödvändigt att hälla vegetabilisk olja i pannan i förväg.
Slå in i den resulterande ’konstruktionen’ av pannkakan ett ägg, salta och peppar det, täck stekpannan med ett lock, vrid ner värmen till minimum och vänta tills proteinet och äggulan får den konsistens du behöver.
Slutresultatet blir en mycket aptitretande frukost.
Du kan göra flera sådana här kuvert, beroende på hur många pannkakor som finns kvar från gårdagens middag.