Papprika behöver inte vara fyllda.Försök att göra en hälsosam soppa av det.
Det kommer att krävas lite pyssel, men rätten kommer att glädja alla i familjen..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man gör paprikasoppa.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Tvätta paprikan, ta bort frön, skär i halvor och lägg på en plåt.Vi placerar även tomathalvorna och de skalade vitlöksklyftorna här.
2.Strö över olja och baka grönsakerna i ugnen förvärmd till 180 grader Celsius i 20 minuter.
3.Mal grönsakerna i en mixer tillsammans med basilikablad.
4.Tillsätt kokt vatten till grönsakspurén, salt och kryddor efter smak, sås, blanda och servera.
Om så önskas, strö över nötter, krutonger och basilikablad och servera.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat varför du inte kan förvara tomater i kylskåpet.