HomeUncategorizedNästan alla gör det här misstaget: varför kan ett ägg inte knäckas...

Nästan alla gör det här misstaget: varför kan ett ägg inte knäckas direkt i en stekpanna?

Äggröra är en av de mest populära ’morgonrätterna’..

Vid första anblicken är det inget komplicerat att förbereda den här rätten..

Men i verkligheten gör nästan alla människor ett allvarligt misstag.De knäcker ägget direkt i pannan.

Gör du detta också? Förgäves!

När allt kommer omkring måste du först bryta ägget i en kopp, skål eller någon annan djup behållare, betonar Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Varför ska ett ägg brytas i en annan skål?

Låt oss föreställa oss en situation: tre ägg är redan stekta i en stekpanna.Du bryter det fjärde ägget i skålen.Och så visar det sig att det är ruttet.

Resultatet är tråkigt: hela innehållet i stekpannan måste slängas.Och så måste man diska länge och koka äggröran igen.Tid och produkter går förlorade.

För att undvika att hamna i sådana problem måste varje ägg delas i någon liten behållare.

Detta måste göras för att säkerställa produktens färskhet.

Dessutom, om skalfragment kommer in i vitorna, blir det mycket lättare att ta bort dem från en kopp eller skål än direkt från stekpannan.

Det mest korrekta sättet att skydda bröd från mögel beskrevs tidigare.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna