Kål kan säkert kallas en av de viktigaste grönsakerna för det slaviska köket, eftersom många rätter tillagas av den..
Titta bara på borsjtj, kålrullar eller klassisk stuvad kål..
Men för att mata din familj med massor av hälsosamma grönsaker måste du först skörda en anständig skörd.Den svaga punkten när det kommer till att odla kål är alltid skadedjur.
Det finns för många utmanare för kultur.Det finns dock ett ’magiskt’ botemedel som hjälper till att öka kålavkastningen genom att skydda den från alla skadedjur.
Vilken metod för att skydda kulturen talar vi om?
Som det visar sig räcker det att förbereda ett enkelt botemedel för att glömma skadedjur.Många sommarbor är överens om att det under säsongen kommer att räcka med att utföra bara en behandling.
För att förbereda denna kraftfulla komposition måste du hälla ungefär en liter vatten i en kastrull och koka upp.Tillsätt sedan fem vitlöksklyftor, tidigare hackade.
Tillsätt två matskedar citronsyra, rör om, ta bort från värmen och vänta i 48 timmar.
Därefter måste produkten filtreras och kålen bearbetas.Det räcker med att ’gå’ bara en gång.