Det finns många knep och metoder som hjälper stekt potatis att bli en verkligt perfekt rätt..
Därför är det värt att använda dessa hemligheter löpande i köket..
Cook Yulia Arkhipova, en expert inom matlagningsområdet för vår tidning, pratar om exakt vilka finesser som kommer att förbättra stekt potatis.
Hur förbättrar man smaken på en maträtt?
Animaliska fetter
Om du vill att din potatis ska vara mer smakrik och rik bör du använda animaliskt fett för stekning.
Dessa inkluderar ister, fett från huden på fåglar (kyckling och anka) och bacon.Dessa potatisar kommer att förvåna även en gourmet.
Matlagning
Detta trick kommer att tilltala dem som speciellt älskar pommes frites.Din maträtt kommer att vara så lik som möjligt.Du behöver bara lägga den hackade potatisen i kokande vatten i bokstavligen fem minuter.
Efter torkning börjar vi steka.
Olja och kryddor
Vegetabilisk olja ska vara luktfri för att inte stå i kontrast till den stekta potatisen.Det borde inte finnas mycket kryddor: tre positioner räcker.
Du kan välja gurkmeja, mejram och rosmarin.