Den mest kända soppan från det slaviska köket fängslar många med sin smak och arom..
Det är svårt att hitta något mer imponerande..
Men den klassiska matlagningstekniken kan alltid förbättras, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Vilka knep kommer att vara användbara för dig?
Tomater och paprika
Om vi pratar om att laga borsjtj på sommaren eller tidigt på hösten, bör du definitivt lägga till ett par skalade tomater och en hackad paprika till stekkompositionen.
Soppan kommer att bli ännu rikare och mer smakrik.
Tankning
Om du vill att alla ska vara nöjda med borsjtj, bör du göra en speciell dressing.För att göra detta måste du ta en bit ister, separera skinnen och puré den.
Tillsätt sedan hackad vitlök, dill, persilja och salladslök.Justera mängden ingredienser efter eget gottfinnande.
Det kommer att vara omöjligt att motstå sådan aromatisk borsjtj.