Det fina med kålrätter är att de kan tillagas året runt..
Expert från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, bestämde sig för att dela med sig av ett unikt recept för en av dessa rätter.Vi pratar om stuvad kål, för beredningen av vilken du inte behöver tomatpuré eller gräddfil..
Förbered istället följande ingredienser:
För en speciell smak och arom, tillsätt en tesked curry.
Hacka kål, svamp och lök och använd ett rivjärn med stora hål för att hacka morötterna.
Efter detta, stek champinjonerna i en stekpanna med vegetabilisk olja.Så fort de släpper saften, tillsätt löken och morötterna i pannan.
Innehållet i rätten bör puttras över elden en stund – din uppgift är att göra grönsakerna mjuka.
När detta händer kan du lägga till kål till dem.Kryddor ska inte heller dröja – tillsätt salt tillsammans med curryn och fräs alla ingredienser i 5-6 minuter.
Efter den angivna tiden, häll buljongen i skålen, täck den med ett lock och låt sjuda i ytterligare 15-20 minuter.
Tidigare berättade experten vad du kan laga under zucchinisäsongen.