En tillbehör baserad på riskorn är idealisk för alla rätter..
Men varje hemmafru har förmodligen stött på det faktum att även en dyr produkt av hög kvalitet inte alltid blir smulig och välsmakande..
Därför rekommenderar vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, att du lägger till speciella hemliga ingredienser i pannan när du lagar en sidorätt.
Vilka tillsatser pratar vi om?
Grönt te
Många kommer att bli förvånade över det faktum att grönt te har en mycket kraftfull effekt på ris.Spannmålen blir otroligt smulig och vacker.
En påse räcker för en standardportion ris.
Komponenten ska införas omedelbart efter kokning.
Jasminte
Detta alternativ är idealiskt för dem som älskar gourmetmat.Jasminte kommer att göra riset helt unikt.Tillbehöret är idealiskt ur estetisk synvinkel: kornen ser hela ut och blir inte överkokta.
Jasminte tillför också en subtil arom och en antydan till smak.