Varje hemmafru vill lära sig att baka perfekta pannkakor så att en värdig godbit alltid kan serveras på bordet..
Men den här klassiska rätten kan ibland vara utmanande.
Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings matlagningsexpert, berättar om hur du kan förbättra kvaliteten på pannkakor.
Vilka pannkakshemligheter behöver du veta?
Balans mellan ägg och socker
Få människor vet att mängderna av dessa ingredienser är nära relaterade.Om du lägger till mer än ett ägg bör du öka mängden socker.
Det är dock alltid värt att komma ihåg att du inte bör tillsätta mer än tre ägg per liter beredning.
Vegetabilisk olja
Om du fortfarande inte lägger till den här komponenten i dina pannkakor, måste du prova det.Rätten blir märkbart godare och godare.
En stor sked räcker.
Soda
Om du vill servera vackra pannkakor med hål, bör mjölken spädas med dricksvatten med gaser.
Dessa pannkakor kommer att överraska alla med sin kvalitet.