Alla de godaste sakerna tillagas inte på restauranger eller stadsköken.Byrecept är speciella och uttrycksfulla.
Här ber de dig inte att laga mat uteslutande med ren extra virgin olivolja, det finns ingen annan obsessiv glamour..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man knådar degen för pajer i lantlig stil.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Smöret ska vara mjukt och mjölken ska värmas.
2.Tillsätt ett paket jäst och socker i den varma mjölken och låt blandningen stå i 15-20 minuter.
3.Sikta mjölet, blanda det med det smälta smöret och knåda blandningen för hand.
4.Tillsätt sedan mjölk med jäst och socker i mjölet och knåda degen – den ska inte bli stel.
5.När den är klar, ställ den i kylen i 30 minuter, varefter du kan forma pajerna.smaklig måltid!