HomeUncategorizedDessert körsbärssylt-gelé: oäten förberedelse - hur man förbereder steg för steg

Dessert körsbärssylt-gelé: oäten förberedelse – hur man förbereder steg för steg

Många hemmafruar kan inte vänta på att körsbären ska mogna så att de kan fylla på med läckra preparat gjorda av detta bär..

Syltgeléen, vars recept delades av kocken Yulia Arkhipova, expert på onlinepublikationen BelNovosti, visar sig inte vara smutsig.Smaken av bär märks tydligt i den, och efter maten finns en behaglig eftersmak..

Utöver det är matlagningsprocessen inte alls besvärlig.Du bör börja med att förbereda de nödvändiga ingredienserna.Du behöver körsbär såklart.Andra produkter som är användbara per kilo bär är:

  • 700 g socker.
  • 100 ml kokt vatten.
  • 25 g gelatin.
  • Sortera och skölj körsbären, ta sedan bort gropar och lägg i en djup skål.Bären ska täckas med socker och stå i 5-8 timmar.

    Efter detta rör du försiktigt om körsbären eller bara skaka skålen om det inte är mycket bär.

    Lös upp gelatinet i kallt kokt vatten.Placera behållaren med körsbär på elden och koka upp.Sänk värmen till låg och låt sjuda i cirka 10 minuter, skumma regelbundet bort allt skum som dyker upp på ytan.

    I slutet av tillagningen, tillsätt gelatin utspätt i vatten och rör om.

    Lägg den färdiga syltgelén i rena, steriliserade burkar och stäng med skruvkork (du kan rulla ihop dem).Vänd på burkarna, slå in dem och låt dem stå helt svalna.Denna beredning bör förvaras i kylskåp eller källare.

    Tidigare berättade vi för dig vad du ska lägga till ägg för en fluffig omelett.

    Erik Andersson
    Erik Andersson
    Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

    Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

    Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

    Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

    Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

    Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

    Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

    Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

    Senaste kommentarerna