Varje erfaren hemmafru är aktivt engagerad i sömmar i slutet av augusti: du måste noggrant förbereda dig för vintern..
Detta är en bra tid att sylta gurkor och tomater, eftersom de börjar kosta mycket mindre.
Nu kan du förbereda olika såser, sallader, grönsakssnacks och andra godsaker.
För att sömmarna ska vara säkra för konsumtion och kan lagras under lång tid måste behållarna steriliseras ordentligt, minns vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Hur man snabbt och enkelt steriliserar burkar med en multicooker?
Det första du behöver göra är att städa upp skålen och grillen på apparaten genom att tvätta dem noggrant.Häll sedan i fyra glas vatten och sätt tillbaka grillen.
Vi placerar våra behållare med framsidan nedåt.
Du kan säkert lägga locken i multikokaren också.Välj ett ångprogram och ställ in timern på 15 minuter.
Tack vare denna enkla metod kommer burkarna att steriliseras perfekt.Denna metod är mycket enklare än någon annan.