Du vet inte hur man använder sillfiléer förvarade i kylen?.
Observera sedan ett intressant recept!.
Sill kan vara en ingrediens i en mycket god sallad.
Och vi pratar inte om sill under en päls.
Du behöver inte laga någonting.Rätten tillagas snabbt och består av tillgängliga ingredienser.
Samtidigt är salladen otroligt god.Den kommer definitivt att bli en hit på julbordet och kommer att bli en av ditt hushålls favoriträtter.
Receptet på en enkel men aptitretande maträtt delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare av fjärde klassen.
Recept på sillsallad
Ta två lökar och hacka dem.
Placera de resulterande halvringarna i en djup behållare.
Tillsätt en nypa salt, en tesked strösocker, hackad dill och persilja, en tesked provensalska örter.
Blanda innehållet i behållaren väl och låt stå i ungefär en kvart.
Blanda den infunderade lökblandningen med 400 gram hackad sillfilé.
Krydda salladen med en blandning bestående av vegetabilisk olja (3 matskedar), citronsaft (samma mängd) och senap (2 matskedar).
Redo! Ja, det är ganska enkelt.Men samtidigt otroligt gott!
Tidigare delade experten hemligheten bakom en mycket aptitretande borsjtj.