Middagen ska vara lätt, hälsosam och samtidigt tillfredsställande.Dessa matkvaliteter uppskattas av alla som tvingas till diet.
Sallader motsvarar dessa parametrar.Och de behöver inte vara gjorda uteslutande av färska grönsaker..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder en välsmakande, tillfredsställande och figurvänlig sallad.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Rödbetorna måste kokas eller bakas, sedan skalas och skäras i medelstora kuber.
2.Skär osten i tärningar i samma storlek som rödbetorna, mal nötterna till smulor.
3.Förbered dressingen: hacka vitlöken, blanda med olja och balsamvinäger, tillsätt kryddor efter smak.
4.Tillsätt rödbetor i dressingen och rör om.
5.Lägg ruccola, rödbetor, ost på botten av salladsskålen, strö över hackade valnötter.Kyl vid behov och servera.smaklig måltid!