HomeUncategorizedEn åtgärd före stekningen och din äggröra blir perfekt: ta god tid...

En åtgärd före stekningen och din äggröra blir perfekt: ta god tid på dig att bryta ägget direkt i pannan

Vid första anblicken verkar det inte finnas någon enklare rätt än äggröra.

Faktum är att många kockar ständigt stöter på problem när de tillagar denna vanliga frukosträtt.

Skålen bränns, det finns mycket okokt protein eller äggulan är för tjock.

Det är alltså inte lätt att få till en perfekt äggröra (fasta vitor, rinnande äggulor).

Det finns dock ett litet trick som gör att du kan uppnå önskat resultat utan mycket besvär.

Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti onlineutgåva inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin, berättade om detta användbara trick.

Vid första anblicken verkar det inte finnas någon enklare rätt än äggröra.

Faktum är att många kockar ständigt stöter på problem när de tillagar denna vanliga frukosträtt.

Skålen bränns, det finns mycket okokt protein eller äggulan är för tjock.

Det är alltså inte lätt att få till en perfekt äggröra (fasta vitor, rinnande äggulor).

Det finns dock ett litet trick som gör att du kan uppnå önskat resultat utan mycket besvär.

Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin, berättade om detta användbara trick.

Hemligheten med perfekt äggröra

Slutsatsen är denna: du behöver inte omedelbart knäcka ett ägg direkt i pannan.

Först måste produkten delas in i två delar.

Först ska proteinet hällas på den uppvärmda pannan.Så snart den genomskinliga massan börjar bli vit ska äggulan läggas ovanpå.

Som ett resultat kommer båda komponenterna att bibehålla en perfekt konsistens.Äggvitan kommer att koagulera helt utan att brinna.

Äggulan kommer att vara bredbar.Ingen vit ’film’ kommer att visas på denna del av parabolen.

Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar pizza från potatis.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna