Om du aldrig har provat krispiga hårdkokta ägg, bör du definitivt göra det.
Rätten är ovanlig och mycket aptitretande.
Det är inget komplicerat med tillagningen av rätten.
Samtidigt får du ett riktigt kulinariskt mästerverk som glatt kommer att överraska ditt hushåll och dina gäster.
Receptet på denna icke-standardiserade maträtt delades av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Hur man gör krispiga kokta ägg
Koka några ägg, befria dem från skalen och dela dem på mitten.
Ta bort äggulan.Du kommer att sluta med äggvita halvor.
Rulla dessa ’båtar’ i ströbröd.
De resulterande ’konstruktionerna’ bör placeras på en uppvärmd stekpanna.
Proteinerna ska stekas i en liten mängd olja under en stund.
Du får en krispig bas som kan fyllas med vad som helst.
Du kan använda majonnäs med den tidigare extraherade äggulan tillsatt som fyllning.
Det är vettigt att lägga till någon av följande ingredienser till den resulterande massan: örter, svamp, pickles, röd fisk, hackade krabbpinnar etc.д.
Du får en mycket välsmakande maträtt, som blir en dekoration av festbordet.