Det finns ett stort antal värdiga marinadrecept för grillning, som var och en har sina egna egenskaper och fördelar..
En av de mest utsökta marinader baserad på naturlig granatäpplejuice anses med rätta..
Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, konstaterar att köttet blir helt enkelt otroligt.
Hur förbereder man en intressant marinad för grillning?
Du måste ta ett kilo kött och omedelbart dela upp det i portioner.Denna marinad är universell.Man tror att även det mest nyckfulla köttet kommer att bli mjukt och mört.
Lägg det hackade köttet i en lämplig behållare.
Häll sedan i en halv liter naturlig granatäpplejuice.Ta sedan ett granatäpple, tvätta det noggrant och hacka det.Det är anmärkningsvärt att produktens skorpa också ingår i marinaden.Av denna anledning tvättar jag granatäpplet noggrant och noggrant.
Sedan måste du introducera ringarna av en hackad lök.
Salta efter eget gottfinnande.
De enda kryddorna du kan lägga till är svartpeppar och koriander: kebaben blir perfekt ändå.
Det är värt att ha köttet i marinaden i cirka tre timmar för bästa effekt.