HomeUncategorizedDet enklaste och godaste receptet på bakad makrill: du behöver bara 2...

Det enklaste och godaste receptet på bakad makrill: du behöver bara 2 ingredienser och 5 minuters tid

Med det här receptet kan du laga makrill som en varm huvudrätt, eller servera den som en del av en förrätt eller sallad..

Enligt kocken Yulia Arkhipova, expert på BelNovosti-nätverkets publikation, visar sig fisken ha en utsökt smak, är mör och otroligt aromatisk..

Ingredienserna för 2-3 slaktkroppar är följande:

  • 2 tsk beredd senap.
  • salt och peppar – efter smak.
  • Före matlagning är det nödvändigt att rengöra och ta bort fisken, ta bort svansen, huvudet och fenorna.

    Sedan bör du salta och peppra slaktkroppen på alla sidor, var särskilt uppmärksam på insidan.

    Efter detta måste du smörja fisken med senap på alla sidor.Senap ger rätten en speciell charm.Om så önskas, lägg till en skiva citron till varje fisk.

    Lägg sedan fisken i en ugnsform och täck med folie.

    Grädda fisken i en ugn förvärmd till 180 grader i 20 minuter.Sedan måste du ta bort folien och grädda fisken i ytterligare 5-7 minuter – den här gången räcker det för att fisken ska få en gyllene skorpa.

    Tack vare användningen av senap visar sig makrill vara mycket mör, aromatisk och välsmakande med en pikant touch.

    Erik Andersson
    Erik Andersson
    Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

    Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

    Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

    Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

    Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

    Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

    Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

    Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

    Senaste kommentarerna