Sommaren närmar sig sitt slut och hemlagad bakning kommer snart att bli större efterfrågan.
Det är osannolikt att någon kommer att invända att det enklaste sättet att tillfredsställa dina nära och kära är att baka havregrynskakor..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man bakar läckra havrekakor.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Mosa bananen i en djup skål och vispa i äggen, tillsätt sedan socker och rör om blandningen.
2.Havregryn ska malas i en mixer eller passeras genom en köttkvarn.
3.Tillsätt flingor, vegetabilisk olja, mjöl och vaniljsocker till ägg-bananblandningen.
4.Rör om degen och låt stå i 10 minuter, lägg sedan kakorna på en bakplåtspappersklädd plåt.
Det är bättre att göra detta med en matsked.
5.Grädda i 15-20 minuter i en ugn förvärmd till 180 grader.smaklig måltid!