Kokta ägg är en viktig komponent i Olivier..
Tack vare denna ingrediens får salladen en ljus smak, ömhet och mättnad..
Det är dock inte alla amatörkockar som lägger till denna komponent till maträtten korrekt.
Yulia Arkhipova, en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagning, kock, fjärde klassens bagare, rekommenderar inte att lägga till ägg helt till Olivier.
Enligt specialisten måste du först dela upp den kokta produkten i vita och äggulor.
Först ska den vita delen av äggen synas i salladen.Men äggulorna måste utsättas för en viss ’bearbetning’.
Vad behöver göras med äggulorna innan du lägger till Olivier
Äggulor ska malas med salt och göras till en del av en läcker sås.
Så, Olivier ska inte kryddas med majonnäs.Det är bättre att förbereda en dressing som består av följande komponenter:
Resultatet är en underbar sås som kommer att göra salladen otroligt god.
Förresten, närvaron av äggulor endast i dressingen kommer allvarligt att förbättra utseendet på skålen.
Faktum är att det inte kommer att finnas några gula ’smulor’ i Olivier-salladen: salladen kommer att se väldigt snygg ut.