HomeUncategorizedMycket välsmakande 'cirklar': hur man lagar krispiga auberginer - ett intressant recept

Mycket välsmakande ’cirklar’: hur man lagar krispiga auberginer – ett intressant recept

Att förbereda krispig aubergine är mycket lätt..

Först måste grönsaken skäras i skivor.Och sedan måste varje resulterande bit doppas i ett rått ägg, rullas i ströbröd och skickas till stekpannan..

Och det finns en liten hemlighet som kommer att göra rätten extra god.

Vi pratar om att lägga ost och gurkmeja till kex.

Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och bagare i den fjärde kategorin, delade receptet på en intressant maträtt.

Hur man lagar krispiga auberginer

Ta en aubergine och skär den i skivor.

Tjockleken på varje ring bör vara cirka 5 millimeter.

Lägg de resulterande bitarna i en djup behållare, salta dem och fyll dem med vatten.

Auberginebitarna ska sitta i den saltade vätskan i ca 20 minuter.Denna procedur behövs för att ta bort bitterhet.

Medan cirklarna blötläggs förbereder du råa ägg och kex.

Bryt två ägg i en behållare och häll 100 gram ströbröd, 50 gram riven ost och 1 tesked gurkmeja i en annan.

Doppa alla förberedda auberginebitar i ett rått ägg och rulla i ströbröd.I denna form måste ringarna stekas i en stekpanna tills de är gyllene.

Resultatet är en krispig maträtt som kännetecknas av närvaron av en ljus och mycket trevlig smak.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna