Många älskar vårrullar eftersom det gör att du ständigt kan prova nya matkombinationer..
Vissa människor gillar dessertfyllningar, medan andra föredrar rejäla alternativ..
Därför är det värt att uppmärksamma detta värdiga recept, säger vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova.
Hur man förbereder fyllning för pannkakor från kött och ris
Lista över produkter
– ett halvt kilo av valfritt köttfärs;
– medelstor glödlampa;
– lite mindre än ett halvt glas ris (ca 75 gram);
– kryddor med salt.
Matlagningsprocess
Först måste du koka spannmålen.Vi sköljer det, lägger det i en kastrull med ett glas vatten och tillsätter salt.Vanligtvis är riset klart på 20 minuter.
Den ska få svalna.
Hacka sedan löken och skicka den att steka.Efter några minuter, tillsätt köttfärsen.Tillsätt salt och utvalda kryddor.Rör om och förbered.
Tillsätt sedan ris och rör om, stäng av värmen.Den välsmakande och mättande fyllningen för pannkakor är klar.