Det visar sig att omedelbar vermicelli kan vara en av salladsingredienserna.
Tack vare en ovanlig komponent visar sig rätten vara ganska aptitlig: inte sämre än olivier eller sallad med krabbpinnar.
Rätten kallas ’Caprice’.Den är snabb och enkel att tillaga.
Receptet på denna icke-standardiserade sallad delades av Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.
Recept på sallad ’Caprice’
Förbered vermicelli på vanligt sätt: häll kokande vatten över det och vänta några minuter.
Tappa sedan av vattnet och överför de kokta nudlarna till en djup behållare.
Tillsätt ett hackat hårdkokt ägg, 100 gram hackat och förkokt kycklingbröst, 4 matskedar konserverad majs.
Du behöver också en lökkomponent.Det är bäst att använda rödlök.En halv skivad lök bör räcka.
En annan viktig ingrediens är tomaten.Tärna en frukt och skicka de resulterande bitarna till de andra ingredienserna.
Blanda innehållet i behållaren noggrant och klä med 1-2 matskedar majonnäs.
Resultatet är en mycket välsmakande och öm sallad.
Tidigare gourmeter fick veta hur man korrekt lagar kotletter från torr fisk.