Nypotatis är utsökt på egen hand.Av alla tillsatser för dess beredning är det tillräckligt att ta smör och färsk dill.Men detta är redan ett passerat stadium.
Det finns helt enkelt en lyxig rätt som kan tillagas just under denna hektiska säsong – den mest delikata suffléen..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Du måste koka den skalade potatisen i saltat vatten tills den är mjuk och mosa den.
2.Vispa sedan i ägget, tillsätt grädde och vispa massan med en mixer.
3.Hacka det gröna, lägg i purén tillsammans med kryddorna och rör om.
4.Smörj en ugnsform med smör och bred ut purén i ett jämnt lager.
5.Grädda i 15 minuter i en förvärmd ugn till 180 grader Celsius.
Några minuter innan du är klar, strö över riven ost och örter.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat vad ister gillar och hur man saltar det för att göra dig stolt.