Det är nu obligatoriskt att införa rätter med färska grönsaker i din kost.
Avsaknaden av värmebehandling hjälper till att bevara alla vitaminer och mineraler i maten.
Matlagning och matlagningsexpert för vår tidning, kocken Yulia Arkhipova rekommenderar att man uppmärksammar en enkel och välsmakande variant av maträtten.
Hur man förbereder ’Proletär’ sallad
Lista över produkter
– 500 gram kål;
– stor salladslök;
– Tre medelstora gurkor;
– ett gäng av alla gröna;
– tre skedar majonnäs eller fet gräddfil;
– salt.
Matlagningsprocess
Först bör du tvätta och torka alla nödvändiga ingredienser.Det är bättre att hugga kålen mindre, så att den blir mer öm och välsmakande.
Lök är värt att ta salladslök och hacka upp dem.
Gurkorna ska vara tärnade.Kombinera komponenterna, salt.
Allt som återstår är att lägga till örter och majonnäs före servering.Istället för sås kan du använda naturlig yoghurt eller fet gräddfil, om så önskas.
Tidigare berättade vi om hur man lagar läckra friterade potatisar.