Saladen som påstår sig vara en folk- eller nyårssallad är Olivier.Men genom åren har jag redan tröttnat ganska mycket på det, och förr eller senare kommer många till samma slutsatser.
Istället för att krångla och leta efter något nytt, prova att göra en läcker men bortglömd Kievsallad.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Koka potatis och morötter.Sedan måste de kylas, skalas och skäras i kuber.
2.Vi skalar paprikan från frön och skär dem på samma sätt som morötter och potatis.Vi gör likadant med skinkan och blandar ingredienserna i en salladsskål.
3.Tillsätt sedan finhackad salladslök och ärtor.
4.Blanda sedan gräddfil och två sorters senap i en skål och häll den förberedda dressingen över salladen.
Kyl vid behov och servera.smaklig måltid!