Förr i tiden lagade de kålsoppa inte bara för att de inte visste hur de skulle göra något annat.För det första var det gott, för det andra nyttigt och för det tredje lättillgängligt och enkelt..
Idag kan hemmafruar förbereda purésoppa från vilken grönsak som helst – om de bara hade en mixer.Men frågor kan uppstå angående kålsoppa..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar riktig kålsoppa.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Häll 2,5 liter vatten i en kastrull och ställ in att tillaga köttet.
2.Hacka löken och morötterna och stek dem i en stekpanna i vegetabilisk olja.
3.Tillsätt sedan de tärnade tomaterna i stekpannan.
4.När köttet är klart, tillsätt hel skalad potatis (2 st) och kål.Man tror att surkål används för det klassiska receptet.
Skär resten av potatisen i tärningar och lägg i pannan 20 minuter efter att du har lagt till kålen.
5.Efter 20 minuter lägger vi stekningen i pannan och tar ut den kokta hela potatisen, mosar den till en puré och lägger sedan tillbaka den i pannan.
6.Tillsätt örter och vitlök, salt och kryddor, låt koka upp, stäng av, låt brygga och servera.smaklig måltid!