Det är vanligt att rulla gurkor med vinbärsblad, pepparrot, till och med senap.Det är en sällsynt hemmafru som kommer att besluta om ett sådant experiment att lägga bär i en burk med gurkor..
Överraska din familj med gurkor med röda vinbär och basilika..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Blötlägg rena gurkor i kallt vatten och skär av ändarna.
2.Lägg pepparrot, körsbär, basilika och vinbärsblad, pepparkorn, sedan vitlök, gurka på botten av rena burkar och bär och dill ovanpå.
3.För att förbereda saltlaken, tillsätt socker och salt i vattnet och låt det koka upp, fyll sedan burkarna och täck med lock.
4.Sterilisera arbetsstyckena i 5-10 minuter i en kastrull med kokande vatten och rulla ihop locken.
Vänd och efter att de svalnat tar du bort gurkorna för förvaring.