Många gillar kålrullar på grund av deras underbara arom, balans och utmärkta smak..
Kombinationen av kött, kål och ris kan med rätta anses vara en win-win..
Men ibland kan kålrullar vara en obehaglig överraskning när de blir torra, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.
Hur man gör kålrullar mer saftiga och goda
Smör
Denna produkt kommer att göra även torrt kött mer saftigt, mjukt och välsmakande.Kockarna är överens om att det är klokare att gömma en liten kub smör i varje kålrulle.
I det här fallet kommer rätten att visa sig vara så mör, välsmakande och saftig som möjligt.
Salo
Alla har sina egna preferenser angående vilken typ av kött man ska göra fyllning för kålrullar.Om det inte är fläsk så ska du även lägga till en liten bit färskt ister tillsammans med köttfärsen.
Ris
Många försöker laga fler kålrullar samtidigt som de sparar på fyllningen.Det borde du inte göra.Om du lägger till mycket ris kommer kålrullarna att bli extremt torra och långt ifrån idealiska.