HomeUncategorized5 hemligheter med att laga kyckling Kiev: de blir krispiga på utsidan...

5 hemligheter med att laga kyckling Kiev: de blir krispiga på utsidan och saftiga på insidan

Kotlett Kiev, som är en misshandlad kycklingfilé med smör inuti, kan med rätta kallas en restaurangrätt, eftersom den tyvärr inte kan tillagas utan specialkunskaper..

Men skynda dig inte att bli upprörd: experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, delade flera subtiliteter – att använda dem kommer inte att vara svårt för dig att förbereda en läcker godis hemma.

Skär filén rätt

För att skära kycklingfilén behöver du en vass kniv.Gör ett snitt (från den förtjockade kanten för att inte skära igenom den) och vik ut den som en bok, skär sedan av den lilla filén.

Vispa filén

Vispa alla bitar till ett enhetligt rundat tunnbröd – det gör det lättare att forma kotletter.Använd matfilm för att linda in filéerna så att de inte går sönder.

Gör ’grönt smör’

För att ge rätten en unik smak, gör fyllningen genom att doppa små köttbitar i finhackad torkad dill eller blanda mjukt smör med örter (i det här fallet måste du rulla smöret till korvar).

När fyllningen är klar, placera den i frysen.

Slå in kotletten ordentligt

Lägg fryst smör i mitten av varje filébit och skeda smöret över toppen av den lilla filén.Forma försiktigt en avlång biff och linda in den som du skulle göra för kålrullar.Se till att det inte finns några luckor.

För att behålla formen på kotletterna, slå in dem i matfilm och lägg dem i frysen i 10 minuter.

Använd dubbelpanering

Innan du börjar panera, klappa kotletten torr med en pappershandduk för att få bort överflödig fukt.Doppa därefter kotletterna i det siktade mjölet, sedan i äggen och ströbrödet.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna