Det finns några knep som kan förvandla vanlig bräserad kål till ett riktigt kulinariskt mästerverk.
Hur man förbättrar smaken på stuvad kål, berättar Belnovostis onlineutgåvas kulinariska expert, kock, fjärde klassens bagare Yulia Arkhipova.
Hur man gör välsmakande stuvad kål
Den första hemligheten är korrekt förberedelse av kålen.Kålen måste skivas inte för tunt, annars blir den till mos.
Om du lagar mat utan kött kan du smula kålen med salt för att få den att släppa sin juice snabbare.
För det andra är det bättre att göra en grönsaksröra separat och kombinera den med kålen, snarare än att stuva grönsakerna och kålen tillsammans.
Om du tillsätter svamp ska den först stekas med löken och sedan blandas med kålen.
Du kan också förbättra smaken på stuvad kål avsevärt genom att tillsätta en eller två skedar socker.
Tidigare berättade experten hur man lagar en saftig och smakrik potatispaj.