HomeUncategorizedDenna 'obligatoriska' ingrediens är överflödig i cheesecakes: sluta lägga till den och...

Denna ’obligatoriska’ ingrediens är överflödig i cheesecakes: sluta lägga till den och du kommer att känna den verkliga smaken av maträtten

Vad brukar basen för cheesecakes bestå av? Även oerfarna kockar vet svaret på denna fråga.

Så, följande produkter blandas vanligtvis: keso, ägg, mjöl, socker..

Men Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagning, kock, fjärde klassens bagare, betonar: det finns något onödigt på den här listan.

Vad bör inte läggas till basen för cheesecakes

Det finns ett problem med äggkomponenten: den gör blandningen mer flytande.

För att få tillbaka degen till normal konsistens måste du tillsätta mycket mjöl.

Resultatet är ganska täta cheesecakes som har behållit sin form, som dock inte har någon ljus ostmassasmak.

’Det visar sig att du inte behöver lägga till ägg i basen för rätten? Men hur limmar man ihop massan då? – många gourmeter kommer nog att fråga.

Svaret är enkelt: du bör inte helt överge äggingrediensen.Gulan behövs för att ansluta komponenterna.Men det finns inget behov av att lägga till protein: på grund av det visas överskott av vätska i massan.

Hur man gör cheesecakes utan äggvita

Okej, vi kom fram till att proteinet i basen för cheesecakes är onödigt.

Men hur ska förhållandet mellan ingredienser vara då?

Kom ihåg följande proportion: för 600 gram keso bör det finnas 2 äggulor, 100 gram mjöl och 100 gram strösocker.

Frånvaron av proteiner och en liten mängd mjöl kommer att garantera produktionen av riktiga cheesecakes – möra, luftiga, smidiga och otroligt aptitretande.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna